Prelepa Novosađanka i buduća doktorka: Aleksandra Šijan je nova zvezda „Telegraf Editorijala“

Aleksandra je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal

0

Aleksandra Šijan je zvezda novog „Telegraf Editorijala“. Ima 27 godina i odrasla je u mestu Šilbas pored Novog Sada. Završila je Medicinski fakultet u Novom Sadu, dok trenutno završava master studije, a kasnije planira da upiše specijalizaciju.

– Hobi mi je modeling, gde sam pre nekoliko godina počela da putujem, ali sam shvatila da je medicina moja veća ljubav. U slobodno vreme volim da slušam strani rok iz osamdesetih i devedesetih, a obožavam da čitam knjige. Hranim se zdravo i vodim dosta računa oko ishrane, dosta trčim i to mi najviše prija kako fizički, tako i psihički – kaže Aleksandra.

– Verena sam i živim u Beogradu, upoznala sam čoveka svog života bas onakvog kakvog sam zamišljala. U budućnosti vidim sebe srećnu, nasmejanu i zdravu okruženu ljudima koje volim. Vidim puno dece oko sebe, želim da budem najbolja majka i tetka.

Na moju ličnost i to ko sam danas, je najviše uticala moja porodica, roditelji i sestre koji su mi najbitniji ljudi u životu – rekla je Aleksandra za „Telegraf“.

Model: Aleksandra Šijan

(Telegraf.rs)

Leave A Reply

Your email address will not be published.