Ćerka Mihaela Šumahera ima 23 godine i PRESLIKANI JE OTAC: A njena najdraža fotografija slavnog tate budi LAVINU EMOCIJA

"Tatina ćerka", poručuju naslednici Mihaela Šumahera Đini Marija Šumaher (23) na Instagramu. Od oca je nasledila i ljubav prema sportu samo je umesto automobilizma odabrala jahanje.

0

I da ne znate čija je ćerka Đina Marija Šumaher, podsetila bi vas na legendarnog automobilistu. „Pozitivno sve je bolje nego negativno ništa“, citirala je pored ove fotografije Renea Ficea.

Đina na Instagramu ima 68, 5 hiljada pratilaca, a na njenom profilu dominiraju slike i snimci sa treninga jahanja i takmičenja u ovoj sportskoj disciplini.

Na njenom profilu možete videti i slike njenog oca Mihaela Šumahera sa staze, a među svim fotografijama izdvaja se ova koju prati sledeći opis: „Mali vozač, vozi moje roditelje, ovo je jedna od mojih najdražih slika“.

Na fotografiji su Đinini roditelji Korina i Miahael i brat Mik Šumaher (21) koji se danas, kao nekada njegov otac, bavi automobilizmom.

„Kako je lepo“, govore joj pratioci na Instagramu odakle su poslali podršku za što brži oporavak njenog oca Šumahera (51).

Čuveni sportista je 29. decembra 2013. doživeo nesreću u francuskim Alpima i od tada traje njegov oporavak koji se u najvećoj meri odvija pod velom tajni.

Šumaher je nesreću doživeo na skijanju na kojem je bio sa sinom Mikom, a tog kobnog dana život mu je spasla kaciga. Zna se da je Mihael nakon nesreće bio u komi, da je imao nekoliko operacija, kao i da se sada nalazi u porodičnoj vili gde je nastavljeno njegovo lečenje.

Kada je u julu 2014. prebačen u Lozanu, saopšteno je da se probudio iz kome i da je počeo sa rehabiltacijom. Međutim, u novembru 2014. nemački mediji objavili su da je Mihael paralizovan i da se nalazi u invalidskim kolicima, kao i da ne može da govori i da se ničega ne seća. U septembru iste godine poslat je u porodičnu vilu koja je do maja 2019. bila nedostupna za javnost, a onda su njena vrata otvorena zbog snimanja filma „Šumaher“.

Porodica insistira da se oporavak odvija daleko od očiju javnosti, a neurohirurg Nikolo Aćijari izjavio je početkom ove godine da Mihael Šumaher zbog nesreće više nikada neće biti ista osoba.

Žena.rs

Leave A Reply

Your email address will not be published.