SVADBA U BRAZILU Udala se starija Rambova ćerka: Ali je mlađa naslednica STAJLINGOM ZASENILA SVE

Starija ćerka našeg proslavljenog fudbalera Dejana Petkovića Ramba Ana Petković (24) venčala se u Brazilu. Njen izabranik je mladić po imenu Dušan sa kojim je već duže vreme u vezi.

0

Čuveni Dejan Petković Rambo sliku sa venčanja ćerke objavio na Instagramu gde ima čak 560 hiljada pratilca.

Starija ćerka Petkovića je za važan dan izabrala raskošnu haljinu u princeza stilu, dok je mladoženja bio veoma elegantan i za razliku od Rambda koji je bio u ležernijem izdanju, nosio je klasičnu leptir mašnu.

Rambova supruga Violeta Petković izgledala je veoma glamurozno u plavoj svečanoj haljini, ali je ipak, najzapaženija bila Ines (21) koja je u ovoj odevnoj kombinaciji lako izbila u prvi plan.

View this post on Instagram

💎

A post shared by Ines Petkovic (@lindica20) on

Mlađa ćerka Violete i Dejena izabrala je baš neobično modno izdanje, a modu obožava što može da se vidi na njenom Instagram profilu na kojem je prate 22, 2 hiljade ljudi.

Njen imidž na Instagramu je pravi blogerski što je u ovom trenutku, kada je ova mreža u pitanju, najpoželjniji mogući imidž.

Na njenom profilu veliki je broj njenih slika sa slavnim ocem koji sa suprugom ćerkama daje pravi primer skladnog braka i velike ljubavi.

Ljubav Violete i Ramba

Rambo koji je karijeru počeo u Radničkom iz Niša, zatim je nastavio u Crvenoj zvezdi, pa u Real Madridu, ogromne uspehe je postigao igrajući u Brazilu. U ovoj zemlji je postao prava fudbalska legenda, a Brazilci su mu dodelili još jedan nadimak Pet.

Dejan je na durgom kraju sveta često menjao klubove, igrao je, između ostalih, za Gojas i Santos, a karijeru je završio 2011. u dresu Flamenga.

Dok su trajale sve ove trubulencije, uz njega je bila supruga Violeta. Ponosna, ali i kako je Rambo, odnosno Pet izjavio, pomalo i umorna zbog svih ovih promena.

Svadba je jedna od najkomentarisanijih tema na forumu ana rs. Pogledajte šta se sve priča o venčanjima, zgodama i nezgodama sa srpskih svadbi.

Sreo ju je kada je imao samo 16 godina. Na mestu na kom je počela njegova fudbalska priča, započela je i ona ljubavna, na stadionu Radničkog.

View this post on Instagram

Feliz aniversário meu amor!! Srećan rodjendan ljubavi moja

A post shared by Dejan Petkovic (@dejanpetkovicoficial) on

I dok je kasnije boje kluba iz Niša zamenio za neke nove dresove, prvom ljubavnm izboru ostao je veran: Na ljubavnom polju nije bilo turbulencija.

Kada je okačio kopačke o klin, Rambo se sa porodicom preselio u Srbiju. Njegove naslednice i supruga obožavaju našu zemlju, ali se porodica Petković u međuvremenu vratila u Brazil.

Rambo fotografisao ćerku i zeta

O svadbi njihove ćerke Ane priča se uveliko u Brazilu, a ponosnom ocu nije bilo teško da fotografiše mladence i te slike je nevesta postavila na Instagramu.

Daleko se čuo i Anin glas pa mnogi u Brazilu znaju da ona sjajno peva što se može čuti na ovom snimku.

Žena.rs

Leave A Reply

Your email address will not be published.