Danas je otkrivena ISTINA IZA OVE FOTOGRAFIJE: Svi na njoj su nasmejani, ali KRIJE NOĆNU MORU

Ovih dana u knjižarama se pojavila knjiga o princu Hariju i Megan Markl, "Finding freedom", koja otkriva mnoge tajne kraljevske porodice. Jedna od njih sakrivena je i na ovoj rođendanskoj slici princa Čarlsa.

0

Naime, iako zvanične fotografije rođendana princa od Velsa odaju utisak sklada, istina je da se iza ove slike, kako se navodi u knjizi, odvija prava noćna mora zbog loših odnosa Vilijama i Harija.

Slika je nastala 2018. godine, u čast 70. rođendana princa Čarlsa. Tu su Hari i Megan, kao i Kejt i Vilijam sa decom. Na slici su svi nasmejani, ali zapravo je bilo jako teško napraviti je jer, kako stoji u knjizi, ni Vilijam ni Hari nisu želeli da se fotografišu zbog loših međusobnih odnosa.

Autor knjige, koji je dobar deo svog dela posvetio sukobu Harija i Vilijama, tvrdi da činjenica da ni Hari ni Vilijam nisu želeli da mu daju intervjue govori u prilog tome da on piše istinu.

– Čini se da je potpuno jasno da su se posvađali. Da nije tako, podigli bi veliku buku oko ove knjige. Mislim da su želeli da prenesu istinu i svoja osećanja, pa su to učinili preko prijatelja koji su bili sagovornici i izgleda da su jako dobro obavešteni.

Jedna od scena koja se opisuje u knjizi jeste kada je Hari odmah telefonirao ocu pošto je saznao da je ovaj zaražen korona virusom.

U knjizi se navodi i da je Megan princa Čarlsa gledala kao „drugog oca“, koji joj je bio jako drag zbog čega su stvorili blisku vezu. Istovremeno, Čarlsu se dopala Megan jer voli „jake, samouverena žena“.

Meganina prva šolja čaja sa kraljicom takođe je detaljno opisana u knjizi kada je jasno prekršila kraljevski protokol.

Ipak, niko iz kraljevske porodice se još uvek nije oglasio povodom navoda u knjizi, a posebno da je „srećna slika“ kraljevske porodice zapravo velika laž.

Još detalja o kraljevskim porodicama Evrope pronađite na Ana.rs.

Leave A Reply

Your email address will not be published.