Ne, ona nije ŽENA OD SULTANA: Ovo su čuvene ČETIRI SRPKINJE koje su prve i jedine bile pod vladavinom sultana i svi su ih obožavali

Turbo-folk numera "Žena od sultana" već neko vreme je jako popularna Jutjubu. Iako se vodi polemika oko problematičnih delova teksta o "ljubavnom robovlasništvu", postoje čuvene četiri žene koje su devedesetih nosile titulu "žene od sultana".

0

Ozloglašeno jezičko odeljenje u seriji „Srećni ljudi“ čine Đilda (Radmila Živković), Lola (Tanja Bošković), Natalija (Ljiljana Dragutinović) i Ljubičica (Jelica Sretenović), zajedno sa šefom Đurom Nedeljkovićem, poznatim kao Đuro Sultan (Nikola Milić). Odbačena grupa u firmi svakodnevno prolaze kroz brojne zanimljive situacije i sukobe.

Legendarno “jezičko odeljenje” simbol je za bezvlađe, nerad, kašnjenje i zabušavanje na radnom mestu. Četiri žene, a tako mnogo privatnih problema koje prenose na posao i na radnu atmosferu.

Svaka je na svoj jedinstven način ljubomorna na ostale koleginice, dok šefa svakodnevno pokušavaju izluđuju idejama i izgovorima. Ali jedno im je zajedničko – nijedna nije voljna da radi tu gde radi.

Postoje samo četiri žene od Sultana i to je to.

Posted by Gromade Filmske on Tuesday, August 11, 2020

Fejsbuk strana „Gromade filmske“ podsetila nas je ko su čuvene žene od sultana i sultan u domaćem preduzeću.

Žena.rs

Leave A Reply

Your email address will not be published.