Šokantan zahtev Anđeline Žoli: Glumica želi smenu sudije sudskog spora sa BREDOM PITOM, a sve ima veze sa njenim bivšim mužem

Razvod Anđeline Žoli i Breda Pita nikako da se okonča. Glumica je 2016. predala papire za razvod, a sada ima novi zahtev u vezi sa njihovom brakorazvodnom parnicom.

0

Anđelina Žoli traži smenu sudije Džona V. Ouderkirka koji vodi brakorazvodnu parnicu i spor oko starateljstva nad šestoro dece, jer smatra da je on u bliskom odnosu sa advokaticom Breda Pita.

Glumičini advokati su zahtev za smenu podneli Vrhovnom sudu u Los Anđelesu ističući da sudija „nije otkrio trenutni odnos između njega i Pitovog branioca“.

Izvor blizak paru rekao je da je ovo zapravo samo taktika Anđeline Žoli da odloži parnicu jer je sigurna da se stvari ne odvijaju u njenu korist.

„Džoli pokušava da otpusti privatnog sudiju koji nadgleda njihov slučaj razvoda. Ima pravo na to, ali ako je mislila da je na dobrom putu u ovom pravnom postupku, to ne bi trebalo da čini. Ovo je klasičan slučaj kada neko očekuje lošu odluku suda i pokušava da odloži postupak tražeći novog sudiju“, objasnio je izvor.

Glavni kamen spoticanja Anđeline i Breda jeste starateljstvo nad decom iako se pisalo da su se konačno dogovorili da glavna uloga u tome pripadne glumici, ali da zajedno učestvuju u odgajanju dece. Glumca su zatim viđali kako odlazi u kuću gde žive nejgova bivša supruga i naslednici.

Treba podsetiti da je navodno njegovo fizičko nasilje nad sinom Medoksom bilo razlog što je Anđelina Žoli podnela zahtev za razvod.

Žolijevoj navodno smetaju i veza bivšeg muža sa glumicom Alijom Šokat i pomirenje sa Dženifer Aniston sa kojom je veoma blizak.

Žena.rs

Leave A Reply

Your email address will not be published.